Afacerea ta are nevoie de un site web?

Creare site webAfacerea ta are nevoie de un site web?

Realizare site web: In conditiile in care detii o afacere sau esti administratorul / managerul unei afaceri atat offline cat si online trebuie sa pui in balanta toate aspectele legate de avantajele unei prezente online bine definite in mediul online.

La nivel global exista un procent de peste 90% dintre consumatori care cauta in mediul online produse sau servicii de interes. De asemenea detinerea unui website denota transparenta si deschidere fata de potentialii clienti. Astfel, un procent de peste 50% dintre potentialii clienti ai unei afaceri ofera neincredere unei afaceri care nu detine un site web.

Chiar daca afacerea dumneavoastra ofera potentialilor clienti produse sau servicii indiferent de specificul acestora, un website va ofera un plus de incredere dar si un plus de imagine in fata potentialilor clienti, sporind astfel vanzarile online in mod considerabil.

 

Avantaje aduse de un website afacerii dumneavoastra

Cresterea numarului de comenzi online

Indiferent ca veti comercializa produse sau veti presta servicii, prezenta unui website in mediul online va poate spori vanzarile in mod considerabil. Un website este ca un agent de vanzari care lucreaza pentru dumneavoastra 24/7, 365 zile pe an. Astfel, potentialii clienti vor avea acces la orice informatie suplimentara referitoare la un produs accesand adresa site-ului web aferent companiei. Ulterior, prin completarea unui simplu formular prezent in website, acesta va putea lansa comanda indiferent de ora sau zi, aceasta fiind procesata in momentul in care veti reveni la birou.

 

Castigarea credibilitatii in raport cu potentialii clienti

Prezenta in mediul online prin intermediul unui website profesional, realizat cu atentie atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al continutului text, va creste intotdeauna credibilitatea in raport cu potentialii clienti, stimuland astfel rata de conversie, totul fiind finalizat cu o crestere substantiala a cifrei de afaceri.

 

Comunicare rapida cu clientii afacerii dumneavoastra

Prin intermediul unui site web aveti posibilitatea de a comunica cu clientii dumneavoastra prin diverse metode dupa cum urmeaza:

  • Sistem de LiveChat care permite comunicarea instanta cu orice client aflat in cadrul website-ului afacerii dumneavoastra
  • Formulare de contact sau de solicitare oferta care stimuleaza inceperea unei conversatii prin intermediul adresei de email.

 

Alegerea unui pachet de realizare website oferit de Dianys Web este o actiune extrem de simpla deoarece fiecare pachet conceput de Dianys Web a fost alcatuit din optiuni necesare unei prezente online solide in mediul online a afacerii dumneavoastra.

Pe langa toate aceste beneficii majore pe care le poate adunce un site web companiei dumneavoastra, nu trebuie sa neglijam faptul ca prin intermediul unui site web veti putea vinde oriunde in lume, adresandu-va astfel pietelor internationale cu extrem de mare usurinta.  Cum este posibil? Extrem de simplu! Un site web poate fi accesat de oriunde din lume. Clientii pot identifica website-ul companiei dumneavoastra prin intermediul motoarelor de cautare (ex. Google / Bing / Yahoo Search / Yandex, etc) sau prin intermediul retelelor de socializare in baza unor campanii de promovare sau chiar a unor postari simple care detaliaza activitatea companiei, beneficiile unor produse sau avantajele unor servicii. Ulterior accesarii website-ului de catre potentialii clienti va veti putea bucura de o comanda noua in urma completarii unui formular de comanda sau daca este cazul unui magazin online, efectuarea unei comenzi in cadrul acestuia.

Asadar afacerea dumneavoastra are nevoie de un site web sau un magazin online realizat cu atentie de catre o echipa de profeisonisti care va avea in vedere toate aspectele care se impun pentru ca website-ul companiei dumneavoastra sa fie unul profesional si sa aduca plus valoare afacerii dumneavoastra.