Ce pret are un site web de prezentare? Costuri pentru un site web.

Ce cost are un site web de prezentare? Vezi preturi pentru un site web administrabil.

pret site webAtunci cand va propuneti sa faceti primii pasi in mediul online, automat va veti pune intrebarea “Ce pret are un site web?”. In cadrul acestui articol ne propunem sa va prezentam costuri pentru website-uri de prezentare, website-uri de complexitate medie complet administrabile si costuri pentru website-uri de complexitate ridicata.

Pretul unui pachet de realizare site web de prezentare poate fi calculat in baza a mai multor factori care determina tariful final perceput de catre compania care va dezvolta website-ul. Inainte de a determina pretul final al unui site web va trebui sa va raspundeti urmatoarei intrebari “Care sunt nevoile companiei mele in raport cu mediul online si ce asteptari am de la website-ul care va fi dezvoltat”. Astfel veti determina principalele nevoi si asteptari pe care le aveti de la viitorul site sau  de la viitorul magazin online.

Optiuni luate in considerare pentru un site web profesional

Din dorinta de a va intocmi o oferta de pret cat mai exacta pentru website-ul care va fi dezvoltat recomandam calcularea ofertei de pret defalcat, astfel stabilind valoarea reala a fiecarei optiuni in mod individual.  In acest sens trebuie sa stiti ca orice proiect web indiferent ca este vorba despre un site web de prezentare, magazin online sau o platforma de tip portal web (site web anunturi online, site web imobiliare, site web agentie de turism sau orice alt tip de portal), vor fi 3 elemente imperios necesare, dupa cum urmeaza:

 • Domeniul web (.ro, .com, .eu):  Domeniul web este o optiune indispensabila unui website indiferent de specificul acestuia. Domeniul web reprezinta denumirea (adresa virtuala) care va facilita utilizatorului sa acceseze cu usurinta site-ul web aferent companiei dumneavoastra. Aceste domenii web se achizitioneaza in regim anual iar preturile variaza de la caz la caz avand un cost cuprins intre 55 si 90 ron pe an in functie de specificul extensiei.
 • Web hosting (gazduire website): Dupa achizitionarea domeniului web este necesar ca acesta sa fie legat de un server unde va rula site-ul web dezvoltat. Imaginati-va un computer care ruleaza un soft. Site-ul web dezvoltat va functiona identic, diferenta fiind facuta de faptul ca acel server va functiona in exteriorul companiei  (amplasat intr-un datacenter securizat, cu o conexiune la internet stabila (si solutii de backup), temperatura si umiditate controlata, etc). Astfel website-ul companiei dumneavoastra va rula 24/7 oferind clientilor informatiile necesare. Preturile pentru un pachet de gazduire web variaza in functie de resursele alocate. Astfel veti putea identifica o gama variata de preturi incepand de la doar 90 ron / an pentru un pachet de gazduire shared, pana la 500-600 ron / luna pentru un server dedicat.
 • Grafica website-ului: Ulterior selectarii domeniului web dorit si achizitionarii unui pachet de web hosting corespunzator dpdvd al resurselor necesare, se impune sa incarcam in cadrul spatiului de gazduire web (shared, vps sau server dedicat) website-ul dezvoltat. In urmatoarele randuri veti gasi o lista cu preturi percepute de compania noastra (promotii si oferte active in cursul acestei luni):
  • Preturi creare site web complet administrabil: 200 Euro (termen de executie: 5 zile lucratoare)
  • Preturi creare magazin online: 240 Euro (termen de executie: 5-6 zile lucratoare)
  • Preturi realizare site stiri: 240 Euro (termen de executie: 5-6 zile lucratoare)
  • Pret creare site agentie imobiliara: 240 Euro (termen de executie: 5-6 zile lucratoare)
  • Pret creare site web agentie turism: 240 Euro (termen de executie: 5-6 zile lucratoare)
  • Preturi realizare website hotel / pensiune: 200 Euro (termen de executie: 5 zile lucratoare)

 

De ce am nevoie de website pentru afacerea mea?

In vremurile actuale site-ul web este imperios necesar pentru o afacere. Acesta va poate facilita comunicarea cu clientii dumneavoastra lucrand ca un agent de vanzari 24/7. Astfel clientii pot accesa site-ul web la orice ora din zi si din noapte, obtinand informatiile necesare sau efectuand o comanda in cadrul acestuia.  Prin intermediul unui website sau a unui magazin online veti putea sa va promovati brand-ul la nivel national sau international cu extrem de mare usurinta, alegand canalele de promovare potrivite. In momentul in care a fost finalizat proiectul web, acesta va putea fi accesat din orice tara cu extrem de mare usurinta.

In cazul unui proiect web de tip magazin online (comert online), principalul obiectiv este realizarea vanzarii unui produs in regim online (prin intermediul platformei). In acest sens putem spune ca pretul unui website este determinat in mod clar de nivelul de complexitate a structurii acestuia. Timpul de executie este influentat de complexitatea solutiilor tehnice solicitate de catre client, iar in baza timpului de executie se stabileste cotatia de pret aferenta proiectului dumneavoastra.

 

Recomandari pentru realizarea unui site web

Diferenta dintre un website simplu si un site web profesional este data atat de latura grafica (Front-end) dar totodata si de parametrii tehnici aferenti proiectului web (cum ar fi timpul de incarcare extrem de mic, arhitectura website-ului, parametri de optimizare SEO, eficienta structurarii in pagina, corectitudinea redactarii codului platformei si multi alti factori). Un proiect de tip site web de prezentare cuprinde nu doar realizarea website-ului ci si intreaga experienta a echipei de programatori. Asadar pentru un raport calitate-pret excelent va recomandam sa apelati cu incredere la o echipa de programatori experimentata care sa va poata procesa fiecare solicitare intr-un mod cat mai profesionist.

 

Care este pretul unui site web in cadrul ofertei noastre?

Deoarece ne gandim la timpul clientilor nostri, am eficientizat procedura de creare site web prin conceperea unor pachete complete care cuprind toate optiunile necesare pentru o prezenta online de succes. Astfel in cadrul pachetului nostru de realizare website veti gasi optiuni premium precum: inscriere Google Business, Inregistrare pagina Facebook, spot video publicitar si multe alte optiuni care sunt incluse in acelasi pret (oferta realizare website) la doar 200 Euro.

Astfel pretul pentru un pachet de creare website este de doar 200 Euro iar termenul de executie de 5 zile lucratoare. Pentru a comanda acest pachet va rugam sa ne contactati la telefonic 0758.068.538 sau pe email la office@dianysmedia.com urmand sa fiti preluat de un consilier in vederea stabilirii tuturor detaliilor. Oferta de pret pentru realizare site web este valabila in cursul acestei luni.