Creare magazin online

Transformam idei de business in realitate, oferind solutii de creare magazin online profesionale!

Home Creare magazin online
Promotie creare magazin online: 200€

Creare magazin online

DianysWeb va ofera solutii complete de creare magazin online si realizare magazin virtual pe platformele Prestashop, Woocommerce sau Shopify. Indiferent de alegerea dumneavoastra va asiguram de o experienta unica si completa pentru ca solutia de eCommerce de care beneficiati sa fie una de succes!

 

Va punem la dispozitie intreaga experienta acumulata inca din 2004, oferind solutii de realizare magazin online profesionale la preturi accesibile. Platformele de comert online utilizate de noi sunt configurate complet, oferind servicii web complete, optimizate pentru vanzari imediate!

 

Utilizam platforme Open-Source realizate de echipe complexe de programatori, bucurandu-ne astfel de o intretinere continua si usor de realizat avand la dispozitie update-uri de securitate si functionalitate. Astfel veti beneficia in permanenta de un pachet profesional de realizare magazin virtual actualizat, fara costuri suplimentare de intretinere.

creare magazin online
Solutii complete de realizare magazin online

Optiuni pachet creare magazin online

Venim in intampinarea clientilor nostri cu un pachet de realizare magazin online conceput pentru a acoperi toate nevoile de baza aferente unui magazin virtual aflat la inceput de drum. Astfel prin prisma pachetului de realizare magazin virtual prezentat va veti bucura atat de solutia de eCommerce cat si de optuni de branding, optimizare SEO, customer service si multe alte facilitati incluse.

generare awb magazin online

In functie de firma de curierat contractata putem generare AWB pentru livrarea coletelor, avand posibilitatea de a le gestiona direct din panoul de administrare.

Platforma de creare magazin virtual emite facturi proforme automate. La cerere putem efectua integrare automatizata cu SmartBill.

design responsive

Magazinul online va functiona intr-o maniera eficienta si rapida indiferent de dispozitivul cu care va fi accesat (laptop, tableta sau telefon mobil)

statistici magazin virtual

Prin prisma panoului de administrare al magazinului online veti avea acces la rapoarte detaliate cu privire la accesari, stocuri si multe alte date.

panou de administrare

Panoul de administrare va permite sa adaugati/editati produse sau categorii, zona de comenzi in procesare, administrare clienti, statistici, etc.

Back-Link-Building-Icon

Conturile retelelor sociale aferente magazinului online pot fi interconetate pentru o mai simpla si rapida administrare a clientilor.

realizare magazin online 100% sigur
Promotie creare magazin online: 200€

Realizare magazin online securizat

In conformitate cu directivele impuse de Uniunea Europeana referitor la protectia si procesarea datelor cu caracter personal, se impune ca toate magazinele online care isi desfasoara activitatea de comert online pe teritoriul Uniunii Europene sa respectele politicile GDPR aflate in vigoare.

 

Pachetul complet de creare magazin online profesional oferit de Dianys Web respecta in totalitate aceste normative, asigurand clientilor dumneavoastra o navigare sigura in cadrul magazinului online, o incarcare rapida si o protectie totala a datelor gestionate de platforma de comert online. Fiecare pachet de realizare magazin online oferit de Dianys Web beneficiaza de certificat de securitate SSL in mod gratuit cu actualizare automata.

Gestionare produse si comenzi de pe PC sau smartphone

Magazin virtual cu panou de administrare

Administrarea cu usurinta a afacerii este scopul principal al fiecarui antreprenor, proprietar al unui magazin virtual. Prin prisma pachetelor de creare magazin virtual dezvoltate de Dianys Web, managementul platformei se poate realiza cu usurinta atat de pe telefonul mobil, tableta sau laptop / PC, extrem de intuitiv, intr-o maniera simplista. Accesul in zona de editare si adaugare produse sau editare si adaugare categorii se face dintr-un simplu click. Sistemul de raportare va afisa in permanenta date legate de stoc, accesari, timp petrecut in magazinul online de catre potentiali clienti si multe alte date pretioase in baza carora sa va puteti optimiza atat campaniile cat si continutul magazinului virtual.

panou de administrare magazin online
O echipa de programatori experiementati alaturi de tine

Garantia unui magazin online profesional

Orice proiect de realizare site web sau creare magazin online dezvoltat in cadrul companiei Dianys Web are alocata o echipa de programatori experimentati, specialisti cu o experienta considerabila in mediul online dupa cum urmeaza: project manager, designer de conversie, dezvoltator front-end, programator back-end si testeri.

 

Va punem la dispozitie intreaga experienta acumulata pe parcursul celor 16 ani de activitate in mediul online, avand clienti din peste 35 de tari din intreaga lume.

 

De asemenea, pe langa serviciile de creare magazin virtual oferite va punem la dispozitie servicii integrate pentru cresterea vanzarilor prin intermediul mediului online.

APEL TELEOFNIC