Creare site imobiliare

craere site imobiliareCreare site de imobiliare. Nu rata oferta promotionala de realizare site imobiliare din cursul acestei luni. Beneficiezi de un pachet de creare site de imobiliare complet administrabil (panou de administrare protejat cu utilizator si parola), domeniu web si gazduire web incluse gratuit timp de 12 luni, certificat de securitate SSL, sistem integrat de comunicare LiveChat, garantie tehnica 12 luni si pachet premium social media la pretul promotional de doar 240 Euro (Pret vechi: 240 Euro)

Creare site imobiliare complet administrabil

Oferta de creare site web destinata agentiilor imobiliare la pretul promotional de doar 240 Euro vine in intampinarea tuturor nevoilor agentiei imobiliare pe care o reprezentati ajutandu-va sa va conturati in mod corespunzator imaginea agentiei dumneavoastra in mediul online. Portofoliul de imobile pe care il detineti poate fi expus intr-o maniera extrem de fiabila prin intermediul panoului de administrare aferent fiecarui pachet de creare site imobiliare, fara a avea o limita de imobile incarcate.

Astfel, avand un website online 24/7, agentia imobiliara pe care o reprezentati poate prezenta fara alte eforturi suplimentare ofertele expuse pe platforma imobiliara indiferent de ora sau zi, aceasta lucrand pentru dumneavoastra 24/7, 365 de zile pe an.

 

Avantajele portalului web destinata agentiilor imobiliare

Fiecare pachet de creare site agentie imobiliara pe care il dezvoltam se bucura de un set de beneficii standard incluse in pachetul de servicii web, dupa cum urmeaza:

 • – Rafinare extrem de usoara si intuitiva a imobilelor in cadrul navigarii in website de catre utilizatori (potentiali clienti)
 • Ofertele imobiliare din cadrul website-ului agentiei imobiliare vor fi prezentate intr-o maniera detaliata, incluzand toate aspectele tehnice ale acesteia (dotari, an constructie, cod oferta, etaj, suprafata teren, suprafata utila, suprafata construita, distanta fata de diverse obiective de interes, etc)
 • – Fara limita de imobile adaugate. Ofertele imobiliare pot fi introduse fara restrictii. Astfel veti putea sa va expuneti toate ofertele agentiei imobiliare reprezentate intr-o maniera simpla si practica
 • – Sectiuni solicita oferta imobiliara si trimite oferta imobiliara. Pachetul de realizare site agentie imobiliara va lucra pentru dumneavoastra. Prin intermediul acestuia veti putea colecta oferte imobiliare sau solicitari de oferte imobiliare din partea clientilor dumneavoastra, prin intermediul unor formulare intuitive care vor transmite continutul acestora direct pe adresa de email.

 

Ce alte beneficii mai ai in pachetul de creare site imobiliare?

realizare site imobiliarePrin intermediul pachetului aflat in oferta de creare site imobiliare la doar 240 Euro (pret vechi: 240 Euro) beneficiati automat de urmatoarele optiuni:

 • – Limita imobile adaugate: Nu exista limita de imobile adaugate
 • – Panou de administrare site agentie imobiliara: panoul de administrare va permite gestionarea ofertelor imobiliare aferente agentiei imobiliare pe care o detineti sau reprezentati. Acest panou de administrare este proiectat intr-o maniera intuitiva pentru ca dumneavoastra sau agentii imobiliari din cadrul agentiei reprezentate sa poata efectua operatiunile cu extrem de mare usurinta
 • – Sistem de cautare avansata. Rafinarea rezultatelor imobilelor pentru a optimiza timpul de identificare a unei oferte este un element important atat pentru clientii dumneavoastra cat si pentru personalul agentiei imobiliare. Astfel, integram un sistem de cautare avansata pentru cautarea rapida a ofertelor imobiliare, reusind sa optimizati timpul de identificare a ofertei.
 • Design grafic impactant. Pentru a castiga credibilitatea potentialilor clienti dar si pentru a aduce un plus de imagine afacerii dumneavoastra, designul grafic pe care il vom dezvolta pentru pachetul de realizare site agentie imobiliara va fi unul impactant si unicat.
 • – Harta Google. Localizarea agentiei imobiliare de catre potentialii clienti va fi facuta cu usurinta prin intermediul hartii Google (Google Maps). Astfel, vom integra locatia in Google Maps, iar clientii dumneavoastra vor ajunge cu usurinta la sediul agentiei imobiliare prin intermediul GPS-ului, Mai mult decat atat veti primi din partea programatorilor nostri un bonus de recenzii (pachet de 5 recenzii de 5 stele) pentru un plus de imagine si credibilitate
 • – Galerie foto profesionala. O imagine face cat o mie de cuvinte. De aceea te ajutam sa expui imaginile fiecarei oferte imobiliare in parte cu ajutorul unei galerii foto profesionale care va pune in valoare fiecare trasatura a imobilului promovat.
 • – Retele de socializare. Retelele de socializare vor promova pentru dumneavoastra fiecare oferta in parte. Astfel veti crea comunitati targetate care vor vizualiza ofertele imobiliare promovate in cadrul potalului web aferent agentiei imobiliare
 • – Suport tehnic si garantie 12 luni. Pentru a garanta ca pachetul de creare site imobiliare este cea mai buna alegere, asiguram orice interventie tehnica destinata bunei functionari a platformei de imobiliare gratuit timp de 12 luni.

 

Cum pot comanda pachetul de realizare site imobiliare?

Pentru a beneficia de pachetul promotional de realizare site agentie imobiliara va trebui sa ne contactati telefonic la 0758.068.538 pentru a lua legatura cu consilierul de vanzari in vederea solicitarii ofertei detaliate si stabilirii primelor detalii in ceea ce priveste pachetul de creare site imobiliare, pe email la office@dianysweb.ro sau completand formularul de solicitare oferta realizare site imobiliare.