Creare site WordPress? 74.000.000 au ales realizare website

Proiecteaza-ti inteligent planul pentru business-ul tau in mediul online prin pachetul de creare site WordPress!

creare site WordPress
creare site WordPress

Inainte de a incepe sa citesti acest articol trebuie sa cunosti un aspect extrem de important. Peste 7,5 milioane de utilizatori navigheaza zilnic in mediul online. Dintre acesteia, peste 80% achizitioneaza produse in mediul online prin intermediul platformelor de comert online. Aceste valori pot fi utilizate in favoarea dumneavoastre pentru a va stimula rata de conversie aferenta vanzarilor in mediul online! Cuprindeti in strategia de vanzari un pachet de creare site WordPress pentru a efectua prezentarea serviciilor in mediul online prin intermediul unui website sau puteti alege un pachet de creare magazin online prin intermediul platformei WordPress la care veti instala un modul de comert online WooCommerce. Totul intr-un mod extrem de simplu si facil.

WordPress este un CMS (Content Management System) care faciliteaza realizarea unui blog, a unui website sau chiar crearea unui magazin online. Diferenta majora intre WordPress si alte platforme similare este usurinta cu care se pot instala diverse module (plugins) in functie de specificul afacerii dumneavoastra. Astfel, bucurandu-va de o serie de facilitati suplimentare, cu doar cateva click-uri, fara a fi necesare cunostinte tehnice de programare. De asemenea panoul de administrare aferent acestui CMS este extrem de usor de optimizat si de adaptat in functie de necesitatile fiecarei afaceri. Astfel, alegand creare site WordPress veti alege o platforma intuitiva, complexa, la indemana oricarui om de afaceri care doreste sa paseasca in mediul online.

Securitatea serviciilor de realizare website cu WordPress

Crearea unui website cu ajutorul platformei WordPress reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face. In spatele acestei platforme se afla o comunitate de programatori dedicata. Acestia testeaza in permanenta platforma venind in intampinarea oricarei nevoi cu imbunatatiri atat pe partea de utilizare cat si pe partea de securitate. Astfel, dupa realizarea unui site web cu WordPress veti constata ca periodic veti primi gratuit update-uri din partea comunitatii. Aceste update-uri au ca scop atat optimizarea vitezei de incarcare, imbunatatirea meniurilor de navigare, eficientizarea sistemelor de securitate si adaugarea diverselor instrumente tehnice extrem de utile.

Inca de la inceputuri pana in prezent WordPress si-a imbunatatit constant toate aspectele castigand in prezent o cota de piata de peste 19% din totalul website-urilor la nivel mondial.

Avantajele alegerii unui pachet de creare site WordPress

Alegand un pachet de creare site WordPress veti beneficia de nenumarate facilitati, dupa cum urmeaza:

  • realizare website adaptat cerintelor dumneavoastra atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere tehnic
  • pachet premium pentru retelele de social media (Facebook, Youtube, Instagram)
  • Videoclip publicitar de prezentare a activitatii pe care o intreprindeti
  • Implementare de module personalizate in functie de specificul fiecarui tip de afacere.
  • Adaugare si editare a informatiei cu extrem de mare usurinta prin intermediul panoului de administrare, fara a fi necesare cunostinte de programare
  • Optimizare pe orice dispozitiv mobil (Responsive) – Alege pachetul de realizare website WordPress si va veti bucura de un website complet optimizat indiferent de dispozitivul de pe care se acceseaza (fie el telefon mobil, tableta sau laptop/computer)
  • Platforma WordPress faciliteaza indexarea in cadrul motorului de cautare Google cu foarte mare usurinta datorita structurii sale extrem de prietenoasa
  • Posibilitatea de a integra sisteme de traducere atat automatizata cat si traducere manuala in mai multe limbi pentru a va adresa pietelor internationale.
  • Posibilitatea tehnica de a converti un site de prezentare WordPress intr-un pachet de creare magazin online, la preturi mici! – costuri reduse datorita infrastructurii deja existente.

 

Suplimentar veti putea alege servicii de optimizare website la preturi preferentiale.

Optimizarea si promovarea unui website pentru motoarele de cautare (ex. Google, Yahoo, Bing, etc) reprezinta o procedura extrem de complexa care necesita atat timp cat si atentie din partea echipei de programatori din cadrul DIANYS WEB. In functie de numarul de cuvinte cheie, de concurenta identificata dar si de alti factori care vor fi luati in considerare in cadrul ofertarii se va stabili un termen de executie si un cost final.

De asemenea aveti posibilitatea ca ulterior alegerii unui pachet de creare site WordPress sa va promovati serviciile in cadrul unor campanii de Facebook Ads sau Google Ads.

 

Ce presupune un pachet de creare site WordPress?

Pe langa informatiile prezentate mai sus referitoare la componenta unui pachet de realizare website cu WordPress, trebuie sa stii ca demararea unui website cu platforma WordPress este cea mai rapida cale de a obtine un website pentru afacerea dumneavoastra. Site-ul web va fi realizat de la 0, punand impreuna fiecare “caramida” pentru o prezenta sustenabila si de lunga durata. Pe langa optiunile pachetului de creare site web veti primi GRATUIT si domeniu web cu extensia .COM / RO / EU, achitat de catre noi timp de 12 luni. De asemenea pe langa domeniul web gratuit furnizat veti primi si un pachet de gazduire web oferit gratuit timp de 12 luni.

Daca iti doresti sa te alaturi celor 1520 clienti existenti atunci tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic la 0758.068.538, pe email la contact@dianysweb.ro sau direct pe sistemul de chat existent in cadrul website-ului nostru. De azi poti obtine performantele in mediul online la care aspirati de mult timp! Aflati mai multe detalii despre realizare website WordPress contactandu-ne chiar acum la una din modalitatile de contact expuse mai sus.