Preturi creare magazin online

Pret creare magazin online complet la 240€

Pachetul de creare magazin online complet administrabil cuprinde urmatoarele optiuni:
preturi creare magazin online

  • – domeniu web .ro si gazduire web gratuit timp de 12 luni
  • – design web unicat si personalizat
  • – design web responsive
  • – optimizare SEO si promovare magazin online incluse
  • – panou de administrare protejat cu utilizator si parola
  • – integrare plata cu cardul
  • – integrare sistem de facturare SMARTBILL

 

Pachetele de realizare magazin online sunt extrem de cautate de catre clientii Dianys deoarece ofera posibilitatea de a comercializa produse in mediul online la costuri extrem de mici in raport cu amenajarea unui magazin fizic in cadrul caruia investitiile sunt net superioare.

Un alt mare avantaj pe care il aduce un magazin online unei afaceri online este faptul ca va ofera acces la o plaja de clienti nelimitata care pot fi atrasi prin diverse metode (optimizare Google, Facebook Ads, promovare prin Bannere, promovare prin advertoriale sau alte metode) atat la nivel national cat si la nivel international.

Un magazin online ofera o paleta diversificata de optiuni celui care il administreaza, iar acestea de regula sunt influentate de tipul produselor sau a serviciilor pe care le prestati. Prin prisma unui design web personalizat, magazinul virtual va reprezenta imaginea in mediul online a afacerii pe care o reprezentati.

 

Promotie: Pret creare magazin virtual la doar 240 Euro

Referitor la oferta de pret creare magazin online, acestea pleaca de la 240 Euro (pret promotional) si acopera un spectru larg de optiuni si facilitati pentru a va asigura o buna desfasurare a afacerii dumneavoastra in mediul online. Expertii din cadrul companiei DIANYS cunosc cu exactitate cerintele pietei online, de aceea fiecare solicitare va fi tratata cu maxima seriozitate si profesionalism in cadrul departamentului nostru de realizare magazin virtual, utilizand idei inovatatoare pe tot parcursul procesului de creare magazin virtual.

 

Ce cuprinde pachetul de creare magazin virtual la pretul de 240 Euro?

In cadrul pachetului de creare magazin virtual la pretul de 240 Euro veti regasi optiuni precum: design unic, panou de administrare, cos de cumparaturi, implementare plata cu cardul, configurare pachet social media (Pagina Facebook, cont Twitter, Cont Youtube, Cont Instagram), functie de cautare rapida, functie de filtrare produse in functie de atribute (culoare produs, marime produs, dimensiune produs sau alte tipuri de caracteristici),  formular de contact, sistem de livechat, creare logo personalizat, optimizare website pentru tableta si mobil, integrare sistem de facturare SMARTBILL, Google Analytics, Integrare modul firma curierat rapid, Inregistrare Google My Business, Compatibilitate GDPR si multe alte optiuni.

 

Ce alte facilitati mai sunt incluse in acest pret de creare magazin online de 240 Euro?

Suplimentar fata de optiunile prezentate mai sus, fiecare client va primi garantie timp de 12 luni pentru buna functionare a magazinului online, manual de administrare cu indicatii clare de utilizare a panoului de administrare si consultanta GDPR Gratuita.

Pentru detalii suplimentare privind pachetul la doar 200 euro (pret creare magazin online) va rugam sa ne contactati la 0758.068.538.