Preturi creare site web prezentare

pret creare site webPreturi creare site web

Pret creare site web. Un website este un instrument de web marketing indispensabil in vremurile noastre. Puteti ajunge intr-o maniera extrem de usoara si rapida la potentiali clienti cu doar cateva clickuri. Apeland la DIANYS veti beneficia de cel mai bun raport calitate-pret de pe piata din Romania pentru servicii de realizare website, creare magazin online si promovare website.

 

Cine suntem?

Dianys Web Design este o firma de web design și development cu capital 100% romanesc înființată în 2004. Activitatea in mediul online se desfasoara in 5 tari principale respectiv Romania, Franta, Italia, Spania si Emiratele Arabe Unite. Oferim urmatoarele tipuri de servicii web profesionale la preturi atractive: Web design & realizare website, design webcreare magazin online, găzduire site web, promovare website si optimizare SEO.

 

Preturi creare site web de prezentare

Alegand sa lucrati cu Dianys Web Design veti beneficia de pachete complete de realizare site web (creare website). De asemenea oferim si de pachete complete pentru realizare magazin online (creare magazin virtual).  Preturile practicate de compania noastra pentru creare site si realizare magazin virtual acopera toate elementele necesare pentru ca prezenta companiei dumneavoastra in mediul online sa fie una de succes.

 

Care este pretul pentru creare unui site web?

Pretul pentru crearea unui site web este de doar 200 Euro. In cadrul acestui pachet cu pret promotional se va include tot pachetul de optiuni necesare pentru ca prezenta in mediul online a companiei dumneavoastra sa fie de succes. Printre aceste optiuni incluse in pachetul de creare website la pretul de doar 200 Euro se numara: Panou de administrare CMS, concept grafic unicat, design web responsive, pagini dinamice nelimitate, promovare si optimizare SEO, galerie foto profesionala integrata, creare sigla in format grafic JPG, asigurare indexare in motorul de cautare Google, inregistrare si configurare casuta de email personalizata. In pretul de realizare website este inclusa si garantia de functionare valabila timp de 12 luni in care se va acoperi absolut orice potentiala eroare aparuta in urma unei eventuale actualizari sau orice alta situatie neprevazuta. De asemenea in acelasi pret de realizare site web se include si sistemul de chat online (comunicare instant cu clientii prin intermediul website-ului) care poate fi utilizata atat pe mobil cat si pe desktop/laptop, gazduire web si domeniu .ro incluse in pachet. inregistrare si integrare retele de social media (Facebook / Twitter / Instagram / Youtube).

 

Pret creare site WordPress

Pret creare site WordPress care include design web unic, numar nelimitat de pagini web si categorii, consola de administrare, design grafic responsive (adaptare automata in functie de dispozitivul cu care se acceseaza website-ul dar si cu tipul de browser utilizat), optimizare SEO si promovare website la nivel basic, de la 200 Euro, in functie de doleantele clientului.

Un site realizat pe platforma WordPress contine o consola de administrare continut prin prisma careia puteti interveni asupra continutului foto sau text aferent website-ului oferindu-va posibilitatea de a adauga, edita sau sterge informatii in functie de preferinte.

 

Preturi pentru servicii web de creare site si realizare website tip platforma personalizata practicate de DIANYS

  • – Preturi creare site web: 200 Euro
  • – Pret creare magazin online: 240 Euro
  • – Pret creare site imobiliare: 240 Euro
  • – Pret creare site anunturi: 240 Euro
  • – Pret creare site agentie turism: 240 Euro
  • – Pret creare site stiri: 240 Euro

Indiferent de tipul de serviciu pe care il veti alege, lucrand cu Dianys veti beneficia de raport calitate-pret excelent, de garantia unei colaborari de succes, seriozitate si promptitudine, valori pe care am pus bazele companiei inca din 2004 pana in prezent. Nu rata oferta actuala, pret creare site web la doar 200 Euro!