Promovare SEO si optimizare Google

Servicii profesionale personalizate de promovare SEO si optimizare Google

Home Promovare SEO
optimizare SEO
Promovare website - Optimizare SEO cu rezultate

Promovare SEO, Optimizare SEO

O campanie de promovare si optimizare SEO are la baza parcurgerea mai multor etape bine definite, parte din strategia de promovare. Aceste etape vizeaza elemente SEO Onpage si SEO Offpage, aspecte de ordin tehnic aferente website-ului (simplitatea codului, viteza de incarcare a website-ului, numarul de request-uri, vizibilitatea continutului sau ordinea elementelor din codul website-ului).

 

Toate aceste detalii vor fi stabilite in urma unui audit detaliat efecutat de catre specialistii Dianys Web. Dupa efectuarea auditului SEO expertii din cadrul echipei tehnice vor veni cu o propunere de strategie de optimizare SEO si promovare SEO pentru pachetul de realizare site web de care beneficiati.

Servicii promovare SEO personalizate

Optimizare SEO On-page si Off-page

Procedurile de optimizare seo On-page se focuseaza pe analiza detaliata a codului website-ului dumneavoastra, analiza cuvintelor cheie vizate pentru campania de promovare web, implementarea elementelor HTML necesare (tag-uri h1, h2, h3), structura interna a link-urilor, adaugarea elementelor meta si a continutului personalizat pentru fiecare pagina in functie de specificul acesteia.

 

Optimizarea Off-page se raporteaza la bugetul alocat campaniei de promovare pentru fiecare client dar si de obiectivele setate. Aceasta operatiune de optimizare SEO off-page cuprinde aparitii in mass media (ziare online) vizand publicatii de nisa pentru cresterea vizibilitatii in SERP pe cuvinte cheie non-brand.

promovare SEO
Intrebari frecvente pentru promovare SEO

PROMOVARE SEO FAQ

Este necesar efectuarea unui audit SEO la demararea unei campanii de promovare?

Categoric! Atat pentru un website  cat si pentru un magazin online deja indexate in motorul de cautare Google, programatorii Dianys Web vor efectua un audit SEO manual, urmarind elementele vizate pentru conceperea strategiei de optimizare SEO si promovare website. Rezultatul auditului SEO ne ofera o imagine de ansamblu asupra problemelor website-ului sau magazinului online care trebuiesc remediate pentru a avea o campanie de succes cu rezultate 100% palpabile!

Ce cuprinde o strategie de promovare si optimizare SEO?

Strategia de promovare si optimizare SEO porneste de la simpla analiza detaliata a cuvintelor cheie (keywords) targetate, selectarea atenta a paginilor care vor fi optimizate in cadrul campaniei SEO vizate, urmand ca ulterior sa aplicam procedurile si tehnicile de optimizare SEO in vederea cresterii vizibiltiatii in motorul de cautare Google.

In cat timp pot obtine rezultate in campania de promovare si optimizare SEO?

Pentru ca discutam despre un serviciu de promovare extrem de meticulos, cu multi factori si etape de realizat, dar totodata si cu cu rezultate pe termen mediu si lung, rezultatele unei campanii de promovare web si optimizare SEO variaza in functie de complexitatea acesteia dar si de concurenta pe cuvintele cheie vizate.
APEL TELEOFNIC